SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/003 | 8000 Székesfehérvár Berényi út 105.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokKRETAKRÉTA
Széchenyi 2020

Tanműhely

Tanműhely

Kedves Érdeklődők!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket a Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanműhelyének oldalain.
 
 
A tanműhelyben 1970 óta folyik gyakorlati oktatás. Az elmúlt évtizedek alatt megannyi technikai újításon és számos tartalmi változáson mentünk keresztül. A fejlődés folyamatos, így korszerű szerszámgépeken, motorokon és műszereken magas szintű gyakorlati ismereteket biztosítunk tanulóinknak.
Iskolánk profiljának megfelelően a gépészeti, illetve a közlekedési szakmacsoporthoz tartozó szakmák oktatótermein kívül megtalálhatóak a különböző laborok, melyekben mechanikai mérések, anyagvizsgálatok és hegesztési eljárások sajátíthatóak el. Tanulóink körében fokozott érdeklődés tapasztalható az AutoCAD és a CNC ismereteket biztosító szaktantermekben folyó képzés iránt is.
A több mint 1000 m2-en kialakított gyakorlóhelyek jelentős részét a Citroën Hungária Kft. elvárásainak megfelelően kialakított és felszerszámozott oktatólaborok alkotják. E műhelyekre jellemző külsőségek és szemléltető eszközök mellett, több Citroën személygépkocsi áll a gyakorlati képzés rendelkezésére.
A tanműhelyben folyó gyakorlati oktatás céljának azt tartjuk, hogy rendben, kulturált körülmények között, de jó hangulatban, a kor követelményeinek megfelelő szakmai elméleti és gyakorlati ismereteket biztosítsunk a tanulók számára. Végzett tanulóink keresettek a munkaerő piacon, mert szakmáink biztos megélhetést nyújtanak az ifjú szakemberek részére.

 

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Várunk a Váciba!

Andrásy László
Igazgatóhelyettes

Partnereink

SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum


Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

8000 Székesfehérvár Berényi út 105.

Telefon: +36701986524

E-mail: vacinfo.vaci@gmail.com

OM azonosító: 203053/003

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/001617


2024Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium