SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203053/003 | 8000 Székesfehérvár Berényi út 105.

Intézmény logo

Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokKRETAKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Bemutatkozás

„Nem könnyű a kihívás, aminek meg kell felelnünk: MA KELL OKTATNUNK A JÖVŐT!”

Prof. Dr. Palkovics László

A Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium meghatározó helyet foglal el Fejér megyében a műszaki szakemberképzésében.

Az iskola küldetése, hogy szilárd alapképzettségű, használható és továbbfejleszthető szaktudású fiatalokat bocsásson a munkaerőpiac és a felsőoktatás rendelkezésére. Mindannyian azon dolgozunk, hogy a ránk bízott tanulók számára biztosítani tudjuk a tanuláshoz, szakmai fejlődésükhöz szükséges legjobb feltételeket, képességeiknek és tehetségüknek megfelelően felkészítsük őket a gazdaságilag aktív életükre, a körülményekhez való rugalmas alkalmazkodásra. Az országos szakmai versenyeken elért tanulói sikerek visszaigazolják, hogy jó úton haladuk, a közösen befektetett munka meghozza gyümölcsét.

Képzési kínálat bemutatása

Intézményünkben a Gépészet és a Specializált gép- és járműgyártás ágazatokban folyik oktatás, technikumi és szakképző iskolai formában. Valamennyi szakma komoly munkaerőpiaci kereslettel rendelkezik a megyében és országosan egyaránt.

Iskolánk közel száz gazdálkodó szervezettel áll kapcsolatban, akik a duális képzés keretében segítik tanulóinkat a korszerű szakmai gyakorlati ismeretek elsajátításában.

Azok a fiatalok, akik a Váciban szereznek szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt, kiváló esélyekkel indulhatnak el a munkavállalás útján.  A technikumban végzettek jelentős előnyt élvezhetnek a felsőoktatási felvételinél a szakirányú továbbtanulásnál.

Székesfehérvár 2020. augusztus

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Székesfehérvári Szakképzési Centrum


Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

8000 Székesfehérvár Berényi út 105.

Telefon: +36701986524

E-mail: vacinfo.vaci@gmail.com

OM azonosító: 203053/003

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/001617


2024Székesfehérvári SZC Váci Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium